Followers

VIDEO - Mirza & Qasehati Birthday Bash

Friday, July 20, 2012

Sunday, June 17, 2012

Yee Mee Kuali



Hihi.. Di sebabkan saya tidak punya sizzling pan, maka saya nama kan yee mee ni.. Yee mee kuali!


Jemput makan semua.. ;))



Sent by Maxis from my BlackBerry®9780 smartphone

Friday, June 08, 2012

My Kids : Shooting TVC

Salam semua..

Semalam Mirza dan qasehati on shooting utk TVC. Tapi.. dua-dia tu badmood.. mama sgt2 kecewa.. tapi kena terima sebab diorg masih first time dan masih tak boleh terima arahan lagi. Berbeza dgn waktu casting.

Mungkin sebab dah penat kot kan..jadi mcm2 ragam..Apa-apa pun, mama tetap bangga dgn anak-anak mama ;)

Sebagai tanda kenangan dan kepada kawan-kawan yg bertanya.. sini, mama share kan beberapa gambar shooting semalam ;)


make-up time ..



Mirza.. masa ni mood masih ok lagi..




Ha.. yang ni pun sama.. mood baik sgt.. plus excited nak ber make-up bagai kan .. haha







With makeup ;)



Bangun seawal jam 6 pagi.. sampai ke lokasi dalm pukul7.. itu ini.. start shoot dalam pkul 9.30 .. Masa take pertama sampai ke 5, diorg masih ok lagi.. shoot lagi.. bila dah banyak kali take sampai yg ke 10kali macam tu, diorg dah mula penat..matahari pun dah naik..

Memang waktu tu betul2 menguji kesabaran saya.. hahaha.. memang dah tak boleh di suruh dah.. pancing lah cakap apa sekali pun.. memang tak layan..

Tambah pulak tu.. Mirza dgn qaseh talent yang paling kecik sekali.. yang lain2 tu semua 5 tahun ke atas..plus memang semua nya dah ada pengalaman..

Hopefully, kalau ada rezeki lagi..elok lah ragam nya nanti.. tapi untuk buat masa ni.. tidakkk .. mama mmg tgh serikkk hahaha..

Balik je dari shoot dlm pukul5 macam tu, habis tertido semua.. lebih2 lagi si dua kudut ni.. masuk je keta, zzzzzzzzzz ...

So kesimpulan nya .. scene dua budak kudut ni mungkin tak masuk TV.. Frust tu memang frust.. tapi nak buat mcmn kan.. fizikal dan mental diorang masih belum bersedia..insyallah.. kalau ada lagi peluang,kita cuba lagi..

Yang paling penting, pengalaman berada di lokasi bersama-sama dgn Mirza dan Qasehati,adalah kenangan yg paling terindah sekali sebab tak semua anak-anak berpeluang mcm ni kan.. Geram ada geli hati pun ada.. hehehehe..


 
Nanti ada masa, saya share lagi ye gambar-gambar shooting ;)


'Take' yang ke berapa kali tah.. huhuhu

Thursday, June 07, 2012

On camera :)


Look at my qasehati! heeeee





Sent by Maxis from my BlackBerry®9780 smartphone

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails